Portada » BLOG » Promoció Tardor 2016

Promoció Tardor 2016

RENOVAR LA PELL DESPRÉS DE L’ESTIU

Els tractaments indicats per després de les exposicions solars actúen profundament atenuant taques, hidratant, nutrint, revitalitzant i oxigenant la pell. Ajuden a que el bronzejat duri més temps, prevenen el fotoenvelliment, estimulen les funcions naturals de la pell i augmenten el mecanisme natural de defensa.

senses-barcelona-exfoliacion-corporal

 

TRACTAMENT + PEEL

Tractament de completa renovació de la pell del cos. Es tracta d’un peeling corporal multifuncional perquè gràcies al còctel de principis actius, a més d’exfoliar el teixit, té acció diaforètica, antiedematosa, anticel·lulítica, tono-estimulant. A més, una vegada retirat el peeling es realitza una tractament d’hidratació intensiva que uniformitza el color de la pell, tenint com a resultat una pell hidratada, nutrida, suau i elàstica. És ideal per pells sensibles, amb mala circulació o celulitis.

Aprofita la promoció d’aquesta tardor!

PREU HABITUAL 60€
PREU EN PROMOCIÓ 45€
Promoció vàlida fins al 4 de Novembre 2016

captura-de-pantalla-2016-10-25-a-las-17-31-28
TERAPIA D’HIGIENE + TRACTAMENT D’HIDRATACIÓ amb aparatologia
Realitza amb a una mateixa sessió la teva Terapia d’Higiene i Preparació Tissular i posteriorment un tractament amb aparatologia d’hidratació intensiva tot el mateix dia.
Amb aquest duo, a més de netejar la pell i equilibrar-la restablirem la hidratació i els danys que els radicals lliures causen al teixit durant tota la temporada de l’estiu gràcies als principis a les vitamines. Gràcies a la mesoterapia virtual aconseguirem penetrar els principis actius fins les capes més profundes de la pell.
Aquest tractament és bàsic abans de començar els tractaments de preparació de la pell pel fred i abans de qualsevol tractament despigmentant.

Aprofita la promoció d’aquesta tardor!

PREU HABITUAL 126€
PREU EN PROMOCIÓ 95€
Promoció vàlida fins al 4 de Novembre 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × three =