Portada » FACIAL » Tractaments Facials ANTIAGING

TRACTAMENTS FACIALS ANTIAGING

TRACTAMENT FACIAL ANTIAGING 5* AMB MESOTERAPIA VIRTUAL

(55min)

Tractament facial Antiaging 5*, consta de de 5 sessions de rejuveniment, 1 cada 7-8 dies amb el que aportem de forma completa i progressivament tot el que una pell necessita des de la primera aparició dels signes d’envelliment fins les pells més madures. Aconseguim una pell més forta, jove, vital, amb més to i firmesa. En aquest pla de tractaments s’utilitza mesoterapia virtual per aconseguir una penetració profunda del còctel de principis actius.

1. THPT

2. HIDRADERM

Tractament facial hidronutritiu, pulidor, regenerador i antioxidant, elimina excés de queratina regularitzant els desequilibris que comencen a partir dels 25 anys.

3. VITADERM

Tractament facial antioxidant profund, revitalitzant, rejuvenidor, reparador celular i hidro-nutritiu total.

4. NUTRIFIRM

Tractament facial hidratant, regenerador, reparador, reafirmant, bioactiu, estimulant. Actua profundament tonificant el teixit. Indicat per pells que han patit una pèrdua de turgència i elasticitat, recuperant-les de forma natural i sana.

5. ULTRAFIRM

Tractament facial pulidor, hidronutritiu, reafirmant, regenerador i reparador, rejuvenidor, antioxidant.

TRACTAMENT HYDRO-HYGIENIC

(45min)

Tractament facial d’higiene i hidratació amb el que aconseguim una pell lliure d’impureses i aportem a la hidratació profunda necessària mitjancant aparatologia de penetració controlada i segura. Ideal per preparar la pell per tractaments específics posteriors.

 

TRACTAMENT HYDRO-CELULAR RECUPERATOR

(45min)

Tractament facial ultra-hidratant, oxigenant i rejuvenidor facial on aportem substàncies altament concentrades i microcorrents amb les que assegurem una recuperació dels elements hídrics i la oxigenació de la pell recuperant la hidratació, lluminositat, i atenuant els signes d’envelliment. Indicat per pells que s’han exposat a contaminació, vent, dret, calor, sol i raigs UVA.

TRACTAMENTS FACIALS ANTIAGING PER ZONES

TRACTAMENT CONTORN D’ULLS I LLAVIS

(30min)

Tractament específic per la zona més sensible, drenant, circulatori, hidro-nutritiu i regenerador. Amb aquest tractament aconseguim atenuar bosses, línies i ulleres de l’àrea periocular i línies de l’àrea perilabial.

TRACTAMENT COLL I ESCOT

(40min)

Tractament facial antiaging localitzat a coll i escot que regenera, hidrata, nutreix, reafirma i activa la microcirculació d’aquestes dues zones tant delicades. Aquest tractament està indicat per pells rugoses, aspres i desvitalitzades.

*A tots els Tractaments Facials Antiaging SENSE’S Barcelona s’apliquen fórmules cosmecèutiques Lamdors Global System, sense colorants i sense perfums.