Portada » FACIAL » Tractaments HIGIENE Facial i CONTROL D’ACNÉ

TERAPIA D’HIGIENE I PREPARACIÓ TISSULAR

(45-60 min)

BASIC
Tractament d’higiene facial, pulidor, hidratant i regenerador. Indicat per mantenir la pell neta renovant capa còrnea i mantenint turgència, flexibilitat i hidratació.

CONTROL DE GREIX
Tractament d’higiene facial, seborregulador, descongestiu, purificant i secant. Indicat per regular la secreció de greix. Protegeix la pell, regula la secreció sebaica, hidrata i renova.

HIDRONUTRITIU
Tractament d’higiene facial, renovador, regenerador, hidro-nutritiu i antirradical. Indicat per mantenir i tornar a les pells seques una correcte hidratació i nutrició i per mantenir la turgència, flexibilitat i lluminositat.

CALMADERM
Tractament d’higiene facial, calmant, descongestiu, hidratant i renovador. Indicat per les pells més sensibles i delicades.

TRACTAMENT HYDRO-HYGIENIC

(45min)

Tractament facial d’higiene i hidratació amb el que aconseguim una pell lliure d’impureses i aportem a la hidratació profunda necessària mitjancant aparatologia de penetració controlada i segura. Ideal per preparar la pell per tractaments específics posteriors.

TRACTAMENT CONTROL D’ACNÉ

(75 min)

Tractament facial higienitzant, seborregulador, descongestiu, purificant i secant. Indicat per pells amb tendència acneica amb el que s’aconsegueix regular la secreció sebaica equilibrant aigua i greix, evitant lesions i taques a la pell.

TRACTAMENT REGENERACIÓ DE PELLS GREIXOSES I/O POST ACNEIQUES

(60 min)

Tractament facial post-acné de regeneració profunda imprescindible per recuperar la vitalitat d’una pell post-acneica, mixta o greixosa que ha patit una falta d’oxigenació i nutrició. En aquest tractament, estimularem la ploriferació cel·lular i els elements per mantenir el pH cutani estable, l’equilibri de la flora bacteriana cutània i el bon nivell d’hidratació. Aconseguim regenerar la pell mantenint controlada tendència hiper-seborreica produïda per l’activitat de la glàndula sebaica i evitant qualsevol desajust en l’estructura de la pell que precipiti el seu envelliment.

*A tots els Tractaments d’Higiene Facial i Control d’Acné SENSE’S Barcelona s’apliquen fórmules cosmecèutiques Lamdors Global System, sense colorants i sense perfums.