Portada » COMPLEMENTS » CURA DE MANS I PEUS

CURA DE MANS I PEUS

Les mans són la carta de presentació més important que tenim. La seva cura no és només per qüestions d’imatge sino de salut i d’higiene. La manicura és el tractament emprat per la cura de les ungles, les cutícules i la pell de les mans. L’estil de vida es reflexa directament en la condició de les nostres mans. contribueix directament en la condició en que se’ns presenten les mans.

Els nostres peus ténen una funció de gran importància en el conjunt del nostre organisme. Moltes vegades no prenem consciència de la importància que rep el calçat, la postura i la cura diaria. Com a resultat ens trobem ampolles, dureses, calls… sent processos dolorosos i, en ocasions, infecciosos. Les alteracions avançades han de ser tractades per un podòleg, però posem a la teva disposició la pedicura per poder mantenir els peus en el millor estat, ajudant a alleugerir les molèsties que sovint ocasionen, al mateix temps que en millorem la imatge.

Mitjançant un bon diagnòstic s’establiran els tractaments necessaris per vetllar per la cura de les teves mans i els teus peus.

MANICURA EXPRESS

Llimar i esmaltar. (20 min)

MANICURA SENSE’S

Tallar, llimar, pulir, treball cutícules, tractament hidratant i nutritiu, esmaltat. (50 min)

PEDICURA EXPRESS

Llimar i esmaltar. (30 min)

PEDICURA SENSE’S

Tallar, llimar, pulir, treball cutícules, tractament funguicida, bactericida, antivíric i antinflamatòri, treball de dureses, tractament hidratant i nutritiu, esmaltat. (60 min)

CND SHELLAC

Embelleix, cuida i tracta.

Ofereixen una cobertura total.

Màxima brillantor durant 14 dies.

0 temps d’assecat.

Retirada en 5 minuts.

7 free.