Portada » BLOG » Esperant Setmana Santa per exposar-te al sol?

Esperant Setmana Santa per exposar-te al sol?

Estàs desitjant que arribi setmana santa per exposar la teva pell als primers raigs de sol? Segueix llegint!

Durant tot l’any i especialment en els canvis d’estació són recomenables els tractaments d’exfoliació corporal profunda per renovar cel·lularment el teixit cutani epidèrmic del cos. Però abans i després de les exposicions solars és quasi obligatori si es vol aconseguir una pell hidratada, nutrida i amb un bronzejat uniforme.

Al donar la benvinguda a la primavera, cal preparar la pell eliminant rugositat, descamació i sequetat que ha acumulat durant l’hivern degut a estar tapada i a les baixes temperatures.

Per aconseguir-ho, et proposem el tractament +PEEL en el que es realitza una exfoliació multifuncional al complet de tot el cos a base d’avena, hiedra, extractes vegetals i urea, provitamina A, B1, B2, B3, C, E, D y K, aminoàcids, enzims, minerals, sals potàsiques, flavonoides, saponósidos i tanins.

Gràcies a la seva composició, a més d’eliminar les cèl·lules mortes acumulades a la capa còrnea de la pell deixant-la pulida, suau i sedosa, aconseguim hidratar i nutrir el teixit cutani, imprescindible, perquè en el moment que els melanocits (cèlules que pigmenten la pell) hagin d’actuar bronzejant la pell, puguin fluir pel teixit sense acumular-se en punts i d’aquesta manera s’evitin hiperpigmentacions (taques a la pell).

A més la seva composició lluita contra l’envelliment cutani i és ideal contra nòduls celulítics, retenció de líquid, mala circulació, prevenció d’estries.

Per últim recordar-te que tots els productes que s’utilitzen durant el tractament són lliures de colorants, lliures de perfums i amb alta concentració de principis actius.


Estás deseando que llegue semana santa para exponer tu piel a los primeros rayos solares? Sigue leyendo!

Durante todo el año y especialmente en los canvios de estación son recomendables los tratamientos de exfoliación corporal profunda para renovar celularmente el tejido cutáneo epidérmico corporal. Pero antes y después de las exposiciones solares es casi obligatorio, si lo que se quiere conseguir es una piel hidratada, nutrida y con un bronceado uniforme.

Al dar la bienvenida a la primavera, preparamos la piel eliminando la rugosidad, descamación y sequedad que se ha acumulado durante el invierno debido a las bajas temperaturas, uso de ropa técnica y estar tapada.

Para conseguirlo, te proponemos el tratamiento +PEEL de Sense’s Barcelona en el que se realiza una exfoliación multifuncional al completo de todo el cuerpo a base de avena, hiedra, extractos vegetales y urea, provitamina A, B1, B2, B3, C, E, D y K, aminoácidos, enzimas, minerales, sales potásicas, flavonoides, saponósidos y taninos.

Gracias a su composición, además de eliminar las células muertas acumuladas en la capa córnea de la piel dejándola pulida, suave y sedosa, conseguimos hidratar y nutrir el tejido cutáneo, imprescindible para que en el momento en que los melanocitos (células que pigmentan la piel) tengan que actuar bronceando la piel, puedan fluir por el tejido sin acumularse en puntos y, de esta forma evitar hiperpigmentaciones (manchas en la piel).

Además, su composición lucha contra el envejecimiento cutáneo y es ideal contra nódulos celulíticos, retención de líquido, mala circulación y prevención de estrías.

Por último, recordarte que todos los productos que se utilizan durante el tratamiento son libres de colorantes, libres de perfumes y con alta concentración de principios activos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × 1 =